Suerte

Update: 22/9

Bedankt aan alle mensen die geholpen hebben aan het herstel van Suerte, de pup die omver gereden werd en voor dood achtergelaten. Suerte is hersteld en om het goede nieuws compleet te maken, ze heeft een gouden mand gevonden!!!

Update 4/9

Het komt goed met Suerte!

De 5 maanden oude pup haar laatste operatie is achter de rug.

Ziet ze er niet geweldig uit!

Zonder jullie steun had ze deze kans niet gekregen ❤

 

 

Update 18/8

Langzaam maar gestaag, het herstel van Suerte gaat de goede richting uit. Wanneer alles goed loopt kan ze dit najaar aan een nieuw leven beginnen in België.

Bedankt voor al jullie steun en voor de kans die jullie haar geven!

Update 30/7

Suerte's herstel gaat goed vooruit, veel benchrust is een noodzaak. Jullie gaven haar de kans om te genezen.

Ieder leven is ons goud waard en dankzij jullie steun heeft Suerte een ticketje naar een betere toekomst geboekt.

Het komt helemaal goed met haar!

Kopie van Voorkant adreskaartje (3)
Kopie van Voorkant adreskaartje (1)
Kopie van Voorkant adreskaartje (2)

De factuur van de operatie van Suerte werd overgemaakt. Bedankt nogmaals aan alle mensen die haar deze kans gegund hebben. Ze heeft tijd nodig voor herstel maar het gaat goed komen met haar  We houden jullie op de hoogte!

Update   8/07/2020

Vandaag mochten we Suerte afhalen in het ziekenhuis. Ze moest iets langer blijven dan gepland omdat ze een infectie opliep. Kijk hoe happy ze is! We zijn er nog lang niet maar geef toe dat ze het waard is. Bedankt aan alle mensen die ons hielpen om het budget van 1000 € bij elkaar te sparen en daar zijn we met z'n allen ook in geslaagd! We kunnen de factuur betalen!!!

Dikke dankuwel, jullie hebben een hart van goud.

www.hopeforpaws.be

HELP SUERTE!

Update 30/6/2020

Suerte (betekent geluk), onze pop is thuis....
Ze heeft nog een lange weg te gaan maar dankzij jullie steun gaan we haar operatie van 1000 euro kunnen betalen. Tot op vandaag mochten we bijna 500 euro aan donaties ontvangen. Het komt goed!

Willen jullie samen met ons de laatste euro's bij elkaar sparen?
Donaties : BE73 3631 7362 2360

 

Deze kleine meid, Suerte, een pup van enkele weken oud werd aangereden door een auto en voor dood achtergelaten. De mensen van het asiel werden gecontacteerd en Suerte werd naar de dierenarts gebracht met als verdict '3 gebroken poten en verschillende afgebroken tandjes'. Ze hadden het zich makkelijk kunnen maken maar zo zitten deze dierenvrienden niet in elkaar. Suerte wordt maandag geopereerd, de eerste operatie van een hele reeks maar ze is het zo waard. 1000 € wordt er gebudgetteerd om alle kosten te dekken. Wij gaan hen helpen! Als jullie ons helpen, kunnen wij hen helpen.
Donaties: BE 73 3631 7362 2360 met vermelding 'Suerte'

Schuiven naar boven