Kleine Lou

Update 26/03/2021

Ons klein fotomodel geniet van alle aandacht.

Update 14/2/2021

Kleine Lou geeft niet op.

Deze lieve meid laat zien hoe sterk ze is.

Bekijk haar filmpje via deze link:

https://www.youtube.com/watch?v=PxyvCypK0E0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=jwKbV4fq1J8&feature=youtu.be

Update 9/12/2020

Spijtig genoeg gaan we er ons bij moeten neerleggen dat kleine Lou nooit meer zal kunnen stappen zoals haar normale vriendjes.

Ze is hele lieve/blije hond die haar plan trekt en leeft op haar eigen manier, het enige wat haar nog ontbreekt, is een eigen baasje.

Wie, o wie geeft kleine Lou een kans?

Voor meer info kan U een mailtje sturen naar:

hopeforpawsvzw@gmail.com

 

 

Update Kleine Lou                                                              05/09/2020

Keine Lou is een dappere meid, ze verplaatst zich in een mum van tijd van punt A naar B.

Ze heeft duidelijk kracht in de pootjes maar normaal lopen gaat ze nooit doen.

Duimen jullie mee voor kleine Lou!

Update Kleine Lou                                                            23/6/2020

Na haar recente operatie heeft zij voor het eerst weten te staan. Echter, zoals de dierenarts ons heeft uitgelegd, dat garandeert niet dat zij normaal weer kan lopen, dus we hebben haar een kleine rolstoel gegeven zodat zij comfortabeler kan bewegen.

We hopen dat ze beetje bij beetje een normaal leven kan maken en dat ze op een dag een goede familie zal vinden die haar met liefde vult en van haar houdt zoals ze is.

LOU! Wat ben je toch een kampioen en een voorbeeld van overwinnen!

Update Kleine Lou,                                                           30/5/2020

We bekijken alle opties, twee dierenartsen hebben ons al een negatief advies gegeven om aan de operatie te starten maar we willen nog niet opgeven. We gaan voor een derde opinie. De oorzaak is een ruggenwervel die niet mee gegroeid is waardoor je dit probleem krijgt. Gisteren hebben we haar in water gezet en ze steunde op beide pootjes wat ons hoop geeft. Vanaf deze week gaan we ze elke dag twee keer doen zwemmen in een zwembad om te kijken of ze spieren kan opbouwen. Misschien zal ze nooit een perfect loop krijgen maar kan ze toch pijnloos door het leven gaan.

Duimen jullie mee voor kleine Lou? ❤

Update:

Kleine LOU, is in gewicht behoorlijk wat bijgekomen. Nu kan ze gediagnosticeerd worden door de dierenarts, die zal overwegen of Lou wel of niet kan geopereerd worden.  Ze is, ondanks het slepen van haar achterpoten, een blije hond geworden dankzij alle liefde en zorg die ze elke dag krijgt in haar pleeggezin. We hopen dat de diagnose goed is en dat ze LOU kunnen opereren.

Binnenkort meer info.

 

 

Kleine LOU is een van de laatste nieuwkomers in #ElRincóndePeco. LOU werd een paar dagen geleden gevonden met haar twee broertjes in een veld in de buurt van Pizarra (Malaga). Zoals je ziet op de foto's is ze volledig ondervoed,haar ruggengraat beschadigd, ze niet kan lopen waardoor ze aan haar achterpoot een grote wonde heeft.

Op dit moment zit ze in een pleeggezin en zal wat gewicht moeten bijkomen zodat de dierenarts kan beoordelen of ze wel of niet kunnen opereren. LOU is een Bodeguero puppy, ze is amper begonnen met te leven en tot nu toe heeft ze alleen maar pijn en ellende gekend. We hopen dat alles in orde komt met haar en dat ze op een dag een lief baasje vind waar ze veel knuffels en liefde van krijgt.

Binnenkort meer info over deze lieve schat.

Willen jullie Lou helpen met haar kosten voor de dierenarts?

Dat kan op het rekeningnummer :BE82 7512 1077 4168

mededeling :Help Lou

Alvast bedankt !

 

Kleine Lou & Suerte

Schuiven naar boven