Ter adoptie : Tango

Tango werd achtergelaten, waarschijnlijk niet nuttig voor de jacht en dan lossen we dit zo op in het Zuiden.

Tango mag in Spanje in een gezin verblijven met andere honden, waar hij het huiselijk leven leert en volop de buitenwereld aan het ontdekken is. Tango is een super lief hondje, maar hij is ook nog wat onzeker. Als hij op schoot mag zitten ontspant hij zich volledig en kan zijn geluk niet op. Dankbaar geniet hij dan van de knuffels. Hij gaat nu ook alle dagen wandelen, wat hij heel graag doet. In een natuurlijke omgeving is hij dan ook helemaal ontspannen. In een drukkere omgeving vindt hij het soms nog wel een beetje spannend, maar al doende leert hij snel bij en hij doet alles gewoon mee.
Hij is heel lief en vriendelijk en er zit totaal geen kwaad in, maar jonge drukke kindjes lijken ons op dit moment (nog) geen goed idee. Dat zou nu teveel drukte meebrengen voor hem.
Tango is met nieuwe mensen in het begin wat verlegen en wacht even af om de situatie in te schatten, maar eens hij merkt dat er alleen maar goede bedoelingen zijn komt hij zelf kennis maken. Echt een super lief en leuk hondje, dat nog even wat tijd nodig heeft om meer zelfvertrouwen te krijgen.

We zoeken baasjes die hem de tijd en de ruimte willen geven om te groeien, waar hij geborgenheid en liefde mag ervaren. Hij heeft absoluut een tuin nodig, eentje die goed omheind is, geen gaten of spleten, een poort niet te laag bovenaan en niet te hoog onderaan.
Een (t)huisje waar hem dagelijks beweging kunnen geven en waar hij héél zelden meerdere uren alleen dient te zitten, daar hopen we op.

Tango is gecastreerd, gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort.
De adoptiebijdrage bedraagt 325 € . Tango is een Spaanse rescuehond, hij is geboren in maart 2017.

Bij interesse kan U volgende intake invullen : www.hopeforpaws.be/intake

 

Help GRATIS Hope for paws vzw door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Bij interesse kan U volgende intake invullen : www.hopeforpaws.be/intake

 

Help GRATIS Hope for paws vzw door uw dierenbenodigdheden en -voeding te bestellen via www.rescuepetshop.be! 5% van uw aankoopbedrag wordt geschonken aan uw favoriet goed doel!

Info over de hond

 • Geslacht:Mannelijk
 • Leeftijd:Volwassen
 • Kan in de auto:Kan in de auto
 • Gewicht: Klein 5-9 kg
 • Hondenras:Kruising Podenco
 • Status:Beschikbaar voor adoptie
 • Verblijfplaats:Nog in buitenland

Omgang met andere dieren

 • Omgang met honden:Sociaal met honden
 • Omgang met katten:Sociaal met katten

Omgang met kinderen

 • Omgang met kinderen ( ouder 10 jaar ):Ok met kinderen (+10 jaar )
 • Omgang met kinderen ( jonger dan 10 jaar):Niet ok met kinderen ( - 10 jaar)
Print Friendly, PDF & Email
Schuiven naar boven